BoD, Kaaren kertomus, omakustanne

Kovakantinen ensipainos on julkaistu

Julkaistu 6. helmikuuta 2018

Kovakantinen laitos on ensisijaisesti tehty omiin tarpeisiini. Provisio tekijälle on kovakantisesta kovin pieni, joten mikäli haluat kannattaa indiekirjailijaa itseään, suosittelen malttamaan vielä hetken e-kirjan (tulossa helmikuussa) valmistumista tai pehmeäkantisen laitoksen (tulossa vk 7/8) ilmestymistä. Myöhemmin ilmestyvien versioiden hinta tulee olemaan huomattavasti edullisempi, joten kannattaa pysyä kuulolla!

kansi painoon
© Inna Airola

Tänään kahvitauolla käväisin katsomassa, joko kirjani olisi löytänyt tiensä BoD:n verkkokauppaan. Ja olihan se. Meinasivat kahvit mennä väärään kurkkuun, eikä juhlia suinkaan ehtinyt, sillä pikatiedotteen jakamisen jälkeen kiire oli kova takaisin töitten pariin.

Kotiin päästyäni olen nyt hetken istunut ja miettinyt, miltä tässä kohtaa pitäisi tuntua. Itkua vai iloa? Juuri nyt olen enimmäkseen vain väsynyt. Syytän työkiireitä ja stressiä. Ehkäpä homma menee tajuntaan siinä vaiheessa, kun ensipainos ilmestyy kotiovelle. Puolisoni on kuitenkin vahvasti sitä mieltä, että olen tästä päivästä laskien ”julkaissut kirjailija”. Itse painotan ”itsejulkaissut”, sillä itse tässä on pitkälti pärjätty. Jos joukossa on valuvirheitä, ainakin ne ovat omiani.

Tässä se kuitenkin on. Missä muodossa Kaaren kertomuksen aloitatkin, toivon, että viihdyt sen parissa yhtä paljon kuin minä.

 

 

 

 

1 vastaus artikkeliin “Kovakantinen ensipainos on julkaistu”

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s