ahdistus, Ikuisuusprojekti, omakustanne

Epävarmuus

Työkiireiden helpottaessa ja WIPin ollessa hyvällä alkumallilla on aika palata Ikuisuusprojektin pariin. Ei tämä kuitenkaan tällä ole selvä, sillä olen vakaasti (taas) sitä mieltä, ettei tästä kuitenkaan mitään tule.
En uskalla avata tiedostoa sillä pelolla, että taas löydän jotain viilattavaa. Suurin mörkö tässä asiassa on pääni sisällä, ja se toistaa samaa vanhaa säveltä:

Kun ei kerran kustantamoille kelvannut niin mitäpä siitä liikoja luulemaan.

Sen verran olen saanut aikaiseksi, että käsikirjoitus on nyt jaettu erillisiksi tiedostoiksi (osat 1 & 2) oikolukua ja taittoa varten. Fonttien kanssa on kikkailtu ja kannen suunnittelua kokeiltu (jälleen), mutta homma on jäissä kaikkinensa siihen asti, kunnes saan jonkun muun käymään tuon oikoluvun läpi. Vaikka sana sinällään onkin hallussa, ei kaikkia omituisuuksia voi omin silmin ja pelkän botin avustuksella nähdä. Ongelmana onkin tällä hetkellä kannen työstäminen, sillä tarkat mitat painettua versiota varten ovat riippuvaisia sivumäärästä, mikä puolestaan riippuu oikoluvusta ja viimeisistä viilauksista.
Odotellaan. Kannet vaativat muutenkin miettimistä, jotta voisi olla niihin millään muotoa tyytyväinen, ja budjettikin asettaa tiettyjä rajoituksia. Pitää hyödyntää omaa osaamista viimeiseen asti, mutta ainakin saan itse tehdä juuri sellaista kuin haluan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s