kirjoittaminen, WIP

Pakko

Niinhän siinä sitten kävi, että pakko kirjoittaa yltyi aivan mielettömäksi. Olen nyt kaksi viikkoa työstänyt pää ja sormet sauhuten vielä samanmoiset kaksi viikkoa sitten täysin ideavaiheessa (valehtelematta koossa oli 1 liuska hahmojen hahmottelua) ollutta projektiani WIP, enkä muista milloin viimeksi olisin tällaiseen vimmaan uponnut. Kenties se on tätä Ikuisuusprojektin jälkeistä aikaa, kun aivot jaksavat jauhaa jotain muutakin kuin mitä 15+ vuotta on joutunut käymään läpi aina vain uudelleen ja uudelleen.
Kovista työkiireistä huolimatta olen raivannut päivittäiselle kirjoittamiselle aina muutaman tunnin illoistani, joskin muiden harrastusten (joita siis riittää…) kustannuksella. Kirjoittamisen pakko on kuitenkin nyt niin kova, ettei sitä parane suitsia. Kahdessa viikossa syntynyttä täysin alfavaiheista tekstiä on kertynyt itseänikin hämmentävä määrä, ja näin perjantain kunniaksi siirryinkin tästä pidemmittä puheitta projektin pariin.

2 vastausta artikkeliin “Pakko”

  1. Päivitysilmoitus: Uuden edessä – Inna Airola

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s